Sportfogadás és tippmix tippek

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Napi számtalan sportfogadás tipp a fórum tagjaitól, amely segít a pontosabb tippelésben! Gyere és csatlakozz te is ehhez a baráti fogadó fórumhoz!

Szerző Téma: Hasznos oldalak sportfogadáshoz  (Megtekintve 934 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

geri910

• Újonc
  • *
  • Népszerűség 3
  • Referrals: 0
Hasznos oldalak sportfogadáshoz
« Dátum: 2009. Július 06. - 12:27:06 »
Azért nyitottam meg ezt a témát, mert több külföldi ill. egy magyar oldalon is láttam, hogy a tagok külön topikba gyűjtik az olyan oldalakat ami segítheti őket a fogadásban.

Én az élő eredményekhez mindig a www.eredmenyek.com oldalt használom, statisztikákat pedig az sfstats.com r-ól nézek.

Néha még használom a betexplorer.com -ot az oddsösszehasonlításhoz.

Egyelőre ennyi, most ti jösztök. :)
Naplózva

pierro

• Újonc
  • *
  • Népszerűség 2
Re:Hasznos oldalak sportfogadáshoz
« Válasz #1 Dátum: 2009. Július 06. - 14:18:48 »
Akik szoktak teniszre fogadni azoknak ajánlanám figyelmébe a www.tennisinsight.com oldalt! Itt mindent megtalálsz ami egy meccs előtt elemzéshez kell
Naplózva

Tomahawk

• Profi sportfogadó
  • Népszerűség 30
  • Referrals: 2
« Válasz #2 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 01:34:22 »
Akik sok weboldalon tartják a pénzüket, azok itt 30 oldal szorzóit láthatják élőben változni:
http://www.sbrodds.com/#/odds/mlb/game/moneyline.html

Főleg amerikai oldalakat tartalmaz, tehát amerikai sportoknak a szorzóit lehet itt látni, de azért található itt UEFA meg 1-2 ország ligája.

Egyszer ennek segítségével kötöttem egy biztos fogadást, aminek a lényege, hogy az egyik weboldal felajánl neked mondjuk 2,01-es szorzót, egy másik weboldal meg az ellenfélre 2,05-ös szorzót, és mondjuk olyan sportban, amiben nincs döntetlen, akkor mindkét weboldalon megteszel egy azonos összeget, így biztos pénzhez juthatsz. Ezzel a módszeremmel egyszer tettem 100 dolcsit az egyik térfélre, meg 100-at a másikra egy másik weboldalon, és már csak az volt a kérdés, hogy 1 vagy 5 dollárt profitálok az egészből.

Aki meg nem érti az amerikai szorzókat, annak röviden:
-147=247/147=1,68
+147=247/100=2,47
Naplózva

pierro

• Újonc
  • *
  • Népszerűség 2
« Válasz #3 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 14:30:45 »
Ez a surebet, ha jól tudom ugye? Egy "pár" irodánál van pénzed, ha te ezzel foglalkozol! :)

Köszi az oldalt!

Itt szinte minden sportágból tudod élőben követni az oddsokat több irodától és a szorzókat is 3 formátumban nézheted: http://odds.bestbetting.com

Itt pedig a legjobb surebet kínálat van (szerintem):

http://www.oddsportal.com/sure-bets/
Naplózva

Tomahawk

• Profi sportfogadó
  • Népszerűség 30
« Válasz #4 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 01:11:15 »
Igen, surebettel is foglalkozok, de mivel csak 3 irodánál van pénzem, ezért csak szerencsésebb esetekben tudom kivitelezni.

Köszi az oldalt! Nagyon hasznos, ahhoz, hogy megérje ezt csinálni kábé 1000 dollárokat kell minden oldalra feltölteni, és megjatszasz havonta 15-20 surebetet 1000-1000 dollár téttel és már meg is kerestél egy minimálbért ezzel a tuti biztos módszerrel.

Szóval először valahogy megszerzem sportfogadáson ezt a mennyiségű pénzt, aztán belefogok komolyabban a surebetbe.

A surebet jó, ha fogadásonként 1-2% hasznot hoz, de, ha ezt párszol megjátszod még mindig jobb hozama lesz a pénzednek, mint bármely bankban. :)

Ha lenne pár millióm félretéve azt tuti beraknám surebetekbe. ;)
Naplózva

gg1523

• Újonc
  • *
  • Népszerűség 1
« Válasz #5 Dátum: 2009. Október 03. - 12:55:46 »
Hali

Én az xscores.com ot hasznlom évek óta az eredményekhez....de a toptipps.hu n is van sok érdekes info meg meccselőzetes....elemzés...szerintem érdemes ránézni
Naplózva

Busquets

• Újonc
  • *
  • Népszerűség 3
« Válasz #6 Dátum: 2009. Október 03. - 15:30:18 »
Hali

Én az xscores.com ot hasznlom évek óta az eredményekhez....de a toptipps.hu n is van sok érdekes info meg meccselőzetes....elemzés...szerintem érdemes ránézni

Szia!

Nem rossz kis oldal, de ha pontosságról és megbízhatóságról van szó én is a fent ajánlott eredmenyek.com oldalt vagy a livescore.com -to javasolnám! :)
Naplózva

gg1523

• Újonc
  • *
  • Népszerűség 1
« Válasz #7 Dátum: 2009. Október 10. - 19:28:52 »
Nem rossz oldal az eredmények.com .....magyar meg tényleg nyomon követhető a meccsek állása...de infót a csapatokról ....meg elemzést nem igazán találtam a tiltott reklám kívül sehol......főleg ami ilyen szinten friss és több sportágról szólna

Szerk.: Ez már a 2. alkalom volt, hogy megkérdezés nélkül reklámoztad saját oldalad. A 3. ilyen eset után azonosítód törlése következik.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 13. - 23:34:46 írta Beatbox »
Naplózva

cartmen

• Haladó
  • **
  • Népszerűség 2
« Válasz #8 Dátum: 2009. December 29. - 18:33:33 »
Az egyik legjobb eredménykövető oldal a www.livescore.com Foci, tenisz, jégkorong, tenisz, kosárlabda és cricket élő eredményeket nézheted meg. A legutolsó meccsek eredményei is megtalálhatóak ellentétben sok livescore oldallal.
Naplózva

derlis

• Újonc
  • *
  • Népszerűség 0
« Válasz #9 Dátum: 2010. Március 12. - 13:02:58 »
www.mojo1x2.com - sport jóslatok (beleértve a százalékos valószínűség) - soocer, tenisz, jégkorong
Naplózva

csimav

• Fogadó
  • Tippmixer
  • *
  • Népszerűség 1
  • Referrals: 4
Naplózva
Augusztusban írt elemzéseim: 5 db

Sportfogadás és tippmix tippek

tippmix