Sportfogadás és tippmix tippek

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Napi számtalan sportfogadás tipp a fórum tagjaitól, amely segít a pontosabb tippelésben! Gyere és csatlakozz te is ehhez a baráti fogadó fórumhoz!

Szerző Téma: Martingale módszer és egyéb stratégiák  (Megtekintve 1784 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

geri910

• Újonc
  • *
  • Népszerűség 3
  • Referrals: 0
Martingale módszer és egyéb stratégiák
« Dátum: 2009. Július 04. - 15:18:05 »
Szeretném, ha leírnátok, hogy ki milyen sportfogadás stratégiát használ. Én egyelőr nem használok ilyet, de, ha valakinek van valami tuti ötlete akkor azt szívesen fogadom. Hallottamk már a Martingale módszerről, de ahhoz nagyon sok pénz kell. Esetleg van valami ilyen könyv, amiben leírnak ilyeneket? Várom a válaszokat!  ::)
Naplózva

spector77

• Újonc
  • *
  • Népszerűség 3
Re:Martingale módszer és egyéb stratégiák
« Válasz #1 Dátum: 2009. Július 04. - 23:48:56 »
Egyébként a martingale-hoz nem is kell olyan sok pénz, ha okosan alkalmazod! Tegyük fel, hogy döntetlen meccseken teszteled a szisztémát. Kinézel egy olyan csapatot, ami kb 8-9-10 meccse nem játszott döntetlent, és az olyan max 5 meccsen belül tuti, hogy játszani fog egy x-et. Így, ha pl.: 100 Ft-al kezded akkor csak 3100 Ft kell hozzá és 4800-at nyersz átlagosn 3-as szorzón. Tehát 1700-el pluszban vagy. Én egy párszor már próbáltam és bejött. Nem is kellett elmenni az 5 meccsig.
Csak annyi a baj, hogy ezt tippmixen nehéz megcsinálni, de haverom az expekten könnybben nyomja, mert ott nincsenek korlátozások.

Egy próbát szerintem megér. :)
Naplózva

Tomahawk

• Profi sportfogadó
  • Népszerűség 30
  • Referrals: 2
« Válasz #2 Dátum: 2009. Szeptember 30. - 16:08:17 »
Én 3 meccsen belül játszom a martingalet, és így tényleg nem kell sok pénz hozzá. Ilyen 3 meccses martingale-ekkel képes vagyok 200 győzelmet aratni, és mellette talán egy vereséget. :P
Naplózva

geri910

• Újonc
  • *
  • Népszerűség 3
« Válasz #3 Dátum: 2009. November 13. - 14:09:33 »
Ezen az oldalon van egy pár stratégia. Van benne egy-két érdekesebb.

http://www.online-betting.me.uk/betting-strategies.html
Naplózva

csimav

• Fogadó
  • Tippmixer
  • *
  • Népszerűség 1
  • Referrals: 4
« Válasz #4 Dátum: 2010. Május 04. - 20:43:48 »
Szerintem nem sok értelme van annak, hogy valaki egy adott stratégia szerint fogad...(Lehet, hogy ezért páran megköveznének, de akkor se). Én már fogadtam kb. 4-5 különböző stratégia szerint, az eleje mindig jól indult, de a vége bukta lett. Legtöbb tippem úgy jött, hogy az adott forma, egymás elleni meccsek, ranglista..stb. alapján fogadtam. Viszont van egy oldal, ahol néha-néha van 1-2 jó tipp.
Naplózva
Augusztusban írt elemzéseim: 5 db

Cerooo

• Újonc
  • *
  • Népszerűség 2
« Válasz #5 Dátum: 2010. Július 22. - 11:32:24 »
Üdv.
Arbitrázsról esetleg valaki tapasztalattal? érdemes vele foglalkozni? Vagy csak nagyon nagy téttel? De hallottam olyat is , hogy a fogadóiroda rájött, és zárolta a számlát.... :-\
Naplózva

Sportfogadás és tippmix tippek

tippmix