Remélem nem hoz a magyarokra rosszat a tippem.
Mai és hétvégi tippmix:
077 U20 Magyarország - U20 Costa Rica
HA sima győzelmet nem mertem bevállalni de úgy vélem egy 1,67-es szorzó nem olyan rossz, hogy mi legyünk a 3. helyezettek.
Nagyon bízom a Magyarokban. Azóta kezdtem el nézni a meccseket amióta az Olasz meccsen Koman és Németh összjátéka 2 gyönyörű góllal ajándékozott meg minket. Na azóta mondom azt, hogy Ghána és Brazília kivételével jöhet bárki.

Igaz Costa Rica sem véletlenül van itt, de valahogy mégsem érzem őket olyan erősnek. Kb 55-45%-ot adok a magyaroknak.
078 U20 Brazil - U20 Ghána
VNem tudom, de itt nagy meglepetést érzek és a rendes játékidőben. 3,95-ös szorzó. Mindenki el van ájulva a Braziloktól, de nem tudom miért. Olyan sok nyögve nyelős meccsük volt, hogy az már fáj. Csehország ellen 0-0. Ausztrália nagy nehezen 3-1 és Costa Rica is egyetlen jól eltalált lövéssel 1-0. Ghánának is voltak nehéz meccseik, de őket sokkal dinamikusabb csapatnak tartom és jobb a támadó alakulatuk is szerintem
Hétvégi poén-papírforma tippmix szelvény:
135 Celtic - Motherwell
H141 Arsenal - Birmingham
H143 Everton - Wolverhampton
H145 Manchester Utd. - Bolton
HRégen csináltam már ilyet. Ezek tényleg nagyon papírformák, de elég jók szerintem. Erreől most nem írok, ha nem baj!