Sportfogadás és tippmix tippek

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Napi számtalan sportfogadás tipp a fórum tagjaitól, amely segít a pontosabb tippelésben! Gyere és csatlakozz te is ehhez a baráti fogadó fórumhoz!

Szerző Téma: MLB  (Megtekintve 322 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Beatbox

• Admin
  • Tippmixer
  • Népszerűség 16
  • Referrals: 1
MLB
« Dátum: 2009. Június 21. - 18:30:08 »
A baseball-t talán kevesebben szeretik mint a kosárlabdát vagy az amerikai focit, de, ha egyszer megismered akkor nem tudsz elszakadni tőle! Mellesleg a sportfogadók körében is kedvelt bajnokság! :)
Naplózva
Ajánlott fogadóirodák:Bet365 Sportingbet Betsson Unibet Expekt Tobet

spector77

• Újonc
  • *
  • Népszerűség 3
  • Referrals: 0
Re:MLB
« Válasz #1 Dátum: 2009. Július 11. - 15:07:59 »
Valaki szokott itt baseballra fogadni? Azt hallottam, hogy könnyű eltalálni az eredményeket. Mellesleg maga mint sport is érdekel, ezért, ha tud valaki olyan magyar oldalt ami ezzel foglalkozik szívesen várom. Köszönet előre is.
Naplózva

Busquets

• Újonc
  • *
  • Népszerűség 3
« Válasz #2 Dátum: 2009. Július 11. - 16:07:25 »
Valaki szokott itt baseballra fogadni? Azt hallottam, hogy könnyű eltalálni az eredményeket. Mellesleg maga mint sport is érdekel, ezért, ha tud valaki olyan magyar oldalt ami ezzel foglalkozik szívesen várom. Köszönet előre is.

Az túlzás, hogy könnyű eltalálni, de, ha egy kicsit többet foglalkozol vele akkor könnyebb lesz.

Magyar oldal: http://www.baseball.hu/

A szabályokról magyarul: http://hu.wikipedia.org/wiki/Baseball
Naplózva

bati

• Tippmixer
  • Népszerűség 1
« Válasz #3 Dátum: 2010. Június 08. - 14:03:27 »
Nem is gondoltam volna hogy ennyire megkedvelem ezt az amerikai sportot :DIgaz magamtól sosem fogtam volna bele,köszönet érte Tomnak hogy bele vitt ebbe az örületbe ;Djókor voltam jó helyen :)csak ajánlani tudom mindenkinek.
Naplózva

cartmen

• Haladó
  • **
  • Népszerűség 2
  • Referrals: 2
« Válasz #4 Dátum: 2010. Július 10. - 15:01:11 »
Hát igen! Egész jó kis sport ez. Főleg amióta én is figyelem Tomahawk tippjeit. ;) A szabályok még nem teljesen világosak előttem, de, kit érdekel, hogy, ha nyerek a meccs végén! :)
Naplózva

Sportfogadás és tippmix tippek

tippmix